Estadístiques


Total en línea: 1
Invitados: 1
Usuarios: 0

Exoplanets mission data

 
 
De vegades crec que hi ha vida en altres planetes, i de vegades crec que no.
En qualsevol dels dos casos la conclusió és sorprenent.
Carl Sagan(1934-1996) Astrònom nord-americà.

 

Kepler és una missió espacial amb un propòsit especial del Programa Discovery a la seu de NASA per detectar planetes terrestres, Que siguin, rocosos i de la grandària de la terra al voltant d'altres estels.

"La missió Kepler, per primera vegada, permet als humans examinar la nostra galàxia per planetes de la mateixa grandària que la Terra o planetes encara més petits," va dir el director investigador William Borucki d'Estimis. "Amb aquesta capacitat d'avantguarda, Kepler ens podrà ajudar a respondre una de la preguntes més perdurables que els humans s'han preguntat per tota la història: Hi ha uns altres com nosaltres en l'Univers?"

--------------------------------------------------

 

Amazing Carousel, powered by http://amazingcarousel.com -->
 • DataExplorer
  DataExplorer
  http://exoplanets.org/
 • DiagramsExoplanets
  DiagramsExoplanets
  http://exoplanet.eu/
 • EcuationDrake
  EcuationDrake
  http://www.damninteresting.com/
 • Kepler Tally of Planets
  Kepler Tally of Planets
  http://www.nytimes.com/interactive/science/space/keplers-tally-of-planets.html
 • ScientificAmerican
  ScientificAmerican
  http://www.scientificamerican.com/
 • VisualExoplanets
  VisualExoplanets
  http://nbremer.github.io/exoplanets/
 • 5 Ways to Find a Planet
  5 Ways to Find a Planet
  http://planetquest.jpl.nasa.gov/system/interactable/11/index.html

 

-------------------------------------------------------
 
 

En la cultura popular i en la ufología, es denomina extraterrestre a tot ésser viu originari d'algun lloc del Cosmos aliè a la Terra o a la seva atmosfera. Encara que la paraula extraterrestre s'empra per tot allò que és aliè a la Terra, la major part de les persones només la té en compte en referir-se als éssers provinents de l'espai exterior. En general, la vida extraterrestre intel·ligent s'associa al fenomen ovni.

Pel que fa a les definicions de "alien? i "extraterrestre? és necessari denotar que existeix una diferència entre les seves definicions. Extraterrestre, clarament, és una paraula creada per explicar en termes simples la procedència d'aquests éssers. En canvi la paraula "alien? és d'origen engonals i el seu significat més comú és de "estranger?, "estrany? o "aliè? (aquí coincideix amb l'etimologia llatina ?alienés? del verb castellà "alienar?), encara que tant en anglès com en espanyol és popular l'ús de la paraula alien per referir-se a éssers extraterrestres, encara que aquest no hagi estat el significat original i exclusiu de la paraula.

SETI és l'acrònim de l'anglès Search for ExtraTerrestrial Intelligence, o Recerca d'Intel·ligència Extraterrestre. Existeixen nombrosos projectes SETI, que tracten de trobar vida extraterrestre intel·ligent, ja sigui per mitjà de l'anàlisi de senyals electromagnètics capturats en diferents radiotelescopios, o ben enviant missatges de diferents naturaleses a l'espai amb l'esperança que algun d'ells sigui contestat.
Els primers projectes SETI van sorgir sota el patrocini de la NASA durant els anys 1970. Un dels projectes més famosos, Seti@home, està sent recolzat per milions de persones de tot el món mitjançant l'ús de les seves computadores personals, que processen la informació capturada pel radiotelescopio d'Arecibo, emplaçat a Puerto Rico.

 

Formulari d'entrada

Búscar

Calendari

«  Enero 2019  »
LuMaMiJuViSaDo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Amics del lloc

 • Crea un lloc web gratis
 • Escriptori en Línia
 • Jocs Online Gratuïts
 • Video Tutorials
 • Tots els Tags d'HTML
 • Navegador Kits